Доба в АТО: бойовики 26 разів порушили

Доба в АТО: бойовики 26 разів порушили "тишу"

Укрінформ
За минулу добу бойовики 26 разів відкривали вогонь по позиціях сил АТО.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

"Загалом за минулу добу незаконні збройні формування 26 разів відкривали вогонь по позиціях сил АТО. Переважна більшість вогневих провокацій здійснювались зі стрілецької зброї і були не довготривалі", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, наприкінці минулої доби у районі проведення АТО противник збільшив обстріли українських позицій. Після 18 години бойовики активізували вогневі провокації з використанням стрілецької зброї як на Донецькому, так і на Приморському напрямках. 

Читайте також: В АТО майже повна "тиша": за день - 4 ворожі обстріли

Зокрема у районі Авдіївської промзони противник 4 рази обстрілював наші опорні пункти зі стрілецької зброї та гранатомету. Також увечері та вночі під ворожим вогнем двічі опинялись наші укріплення на підступах до Зайцевого та Кам’янки і тричі – поблизу Майорська.

На Приморському напрямку ворог 4 рази з гранатомету, великокаліберного кулемету та стрілецької зброї обстріляв наші опорні пункти біля Водяного. Крім того, факти застосування бойовиками стрілецької зброї зафіксовані на околицях Талаківки і Гнутового. А в районі Широкиного двічі бив ворожий великокаліберний кулемет. 

На Луганському напрямку було відносно спокійно. Проте і тут близько 20 години поблизу Новозванівки бандити застосовували гранатомет. 

У штабі повідомили, що втрат серед українських військових немає.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-