У Харкові спалили автомобіль лідера

У Харкові спалили автомобіль лідера "Східного корпусу"

Укрінформ
У Харкові на підземній парковці спалили автомобіль лідера "Східного корпусу".

Про це кореспондентові Укрінформу розповіли у відділі комунікацій поліцейського главку в Харківській області.

"Близько двох годин ночі в поліцію надійшло повідомлення про пожежу на підземній парковці по Сухумській вулиці. На місці встановлено, що горять два автомобілі - Toyota і Mersedes, причому вогонь вже перекинувся на два сусідніх авто: Hyundai і Chevrolet Aveo. Пожежу загасили протягом години. Причина, за версією правоохоронців , - занесення відкритого джерела вогню", - відзначили у відділі.

Заяву в поліцію за фактом події, пояснили у відділі, надійшла від власників двох постраждалих машин: "Від господарів тих авто, що повністю згоріли, заяв поки немає".

Згоріла Toyota, пояснили співробітники паркування, належить родині лідера руху "Східний корпус" Олега Ширяєва.

Як сказав журналістам на брифінгу сам Ширяєв, можливо, підпал - відповідь невідомих на те, що бійці "Східного корпусу" взяли під охорону побитого напередодні депутата Харківської облради, керівника громадської організації "Харківський антикорупційний центр" Дмитра Булаха.

Вдень 30 серпня, повідомляв раніше Укрінформ, невідомі побили 34-річного антикорупціонера Дмитра Булаха, який госпіталізований. За словами його колег, він мав намір виступити на сесії облради з викриттям фактів корупції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-