У Маріуполі відкрили новий корпус Донецького держуніверситету управління

У Маріуполі відкрили новий корпус Донецького держуніверситету управління

Укрінформ
У Маріуполі урочисто відкрили новий корпус Донецького державного університету управління, який переїхав з тимчасово окупованої території.

Про це у четвер повідомили в Маріупольській міській раді.

«Сьогодні в Маріуполі свої двері відкрив новий п'ятиповерховий корпус Донецького державного університету управління, розташований по провулку Аеродромному, 7. Для створення комфортних умов навчання інвестиції Маріупольської міської ради та донорів склали близько 20 мільйонів гривень», - йдеться у повідомленні.

Урочисте відкриття в Маріуполі відвідали міністр з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб Вадим Черниш, перший заступник міністра освіти і науки України Володимир Ковтунець, міський голова Вадим Бойченко, заступник голови Донецької обладміністрації Владислав Лаврик та керівники містоутворюючих підприємств. Почесні гості оглянули відремонтовані аудиторії та поспілкувалися зі студентами університету.

Новий корпус має 6 лекційних залів та 34 навчальних аудиторії. У будівлі проведено роботи з утеплення, внутрішнього косметичного ремонту, благоустрою, а корпус обладнали меблями та оргтехнікою. Тут розмістяться факультети «Права та соціального управління» і «Економіки», а також центри довузівської підготовки, післядипломної освіти та Регіональний центр навчання.

Навчальний процес в новому корпусі розрахований на 930 студентів денної та заочної форм навчання, з них 343 - переселенці з Донецької та Луганської областей, 289 - з інших міст, 55 – жителі «сірої зони».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-