АТО: бойовики 10 разів порушили

АТО: бойовики 10 разів порушили "тишу", били з кулеметів і гранатометів

Укрінформ
Упродовж вівторка обстановка у районі проведення АТО залишалась відносно стабільною. З опівночі російсько-окупаційні угруповання 10 разів відкривали провокативний вогонь. Втрат серед українських військових немає.

Про це інформує прес-центр штабу АТО.

"Та якщо в цілому вздовж лінії розмежування зберігалась тиша, то поблизу декількох населених пунктів все ще фіксувались поодинокі випадки відкриття вогню з боку незаконних збройних формувань", - йдеться в повідомленні.

Зокрема, у районі Авдіївської промзони бойовики декілька разів обстрілювали укріплення сил АТО з великокаліберних кулеметів та гранатомету: "Також на Донецькому напрямку під вогнем зі стрілецької зброї опинились наші опорні пункти біля Зайцевого та шахти Бутівка".

"На Маріупольському напрямку великокаліберні кулемети противника працювали неподалік Лебединського і Широкиного", - зазначили у штабі.

На Луганському напрямку бандити двічі били із гранатометів та стрілецького озброєння по наших захисниках на околицях Кримського. Про дані факти порушення режиму тиші командування сил АТО проінформувало українську сторону СЦКК.

Читайте також: Бойовики зривають перемир'я: Україна скликає скайп-конференцію "мінської" групи

У прес-центрі додали, що українські командири на лінії розмежування "вживають усіх заходів із недопущення порушень режиму припинення вогню. В окремих районах проходять заходи щодо підготовки із відведення сил та засобів на визначені ділянки".

"Одночасно керівництво АТО заявляє про готовність української армії адекватно реагувати на усі наступальні дії російсько-окупаційних підрозділів та ворожі обстріли, які несуть загрозу нашим бійцям і цивільним мешканцям", - йдеться в повідомленні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-