Двоє зловмисників підуть під суд за викрадення чиновниці разом із Тойотою

Двоє зловмисників підуть під суд за викрадення чиновниці разом із Тойотою

Укрінформ
Прокуратура направила до суду обвинувальний акт стосовно двох мешканців міста Кропивницького, які викрали разом із автомобілем Тоyота Land Сruiser Рrado заступника голови Єланецької райдержадміністрації на Миколаївщині.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Миколаївської області.

«Прокуратура направила до суду обвинувальний акт стосовно двох мешканців міста Кропивницького 1977 та 1984 р.н. Вони, погрожуючи насильством, викрали разом з автомобілем Тоyота Land Сruiser Рrado заступника голови Єланецької райдержадміністрації. Жінку довезли до території Кіровоградської області, де залишили в безлюдній місцевості за межами населених пунктів. Зловмисники заволоділи її мобільними телефонами, банківською карткою та паспортом її доньки, який був у сумці потерпілої, а також вимагали  3 тис. доларів», - йдеться у повідомленні.

Винні особи були встановлені та затримані у місті Кропивницький.

Читайте також: Столична поліція затримала осіб, які викрали киянина посеред вулиці

Зловмисники планували продати автомобіль потерпілої, але зробити це швидко не змогли. Один із нападників раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення тяжких та особливо тяжких злочинів. Їх дії кваліфіковані за ч. 2 ст. 146, ч. 2 ст. 189, ч. 3 ст. 289, ч. 2 ст. 186, ч. 1 та ч.3 ст. 357 КК України (викрадення людини, вимагання, незаконне заволодіння транспортним засобом, грабіж, викрадення документів та незаконне заволодіння паспортом).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-