Доба в АТО: бойовики 22 рази порушили

Доба в АТО: бойовики 22 рази порушили "тишу"

Укрінформ
За минулу добу бойовики 22 рази відкривали вогонь по позиціях сил АТО.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

"Загалом, за минулу добу незаконні збройні формування 22 рази відкривали вогонь по позиціях сил АТО. У більшості випадків обстріли були не довготривалі і мали відверто провокативний характер.", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, незаконні збройні формування зменшили кількість обстрілів наших позицій, не застосовували міномети та інше важке озброєння. Основні збройні провокації вздовж усієї лінії розмежування й надалі фіксуються лише у декількох точках. Авдіївська промзона та підступи до селища Водяне – це понад 60 відсотків від усіх випадків відкриття вогню за добу. 

Читайте також: Ворог бив із гранатометів по Авдіївській промзоні - штаб

На Донецькому напрямку ввечері і вночі ворог двічі застосовував гранатомети та великокаліберні кулемети у районі Авдіївської промзони. Крім того гранатомети противника працювали на підступах до Майорська та Луганського. На один із таких обстрілів, враховуючи загрозу життю наших військових, українські воїни єдиний раз за добу відкривали вогонь у відповідь. 

На Приморському напрямку ввечері бандити декілька разів застосовували великокаліберні кулемети на підступах до Водяного та Лебединського. 

У штабі повідомили, втрат серед наших захисників немає.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-