Суд арештував підозрюваного у хабарі голову райради, застава - 350 тисяч

Суд арештував підозрюваного у хабарі голову райради, застава - 350 тисяч

Укрінформ
Голові Новоодеської районної ради на Миколаївщині  обрано запобіжний захід у вигляді перебування під вартою з правом вийти під заставу в розмірі 350 тисяч гривень.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомив прес-секретар Центрального райсуду міста Миколаєва Володимир Діденко.

«19 серпня Центральний районний суд міста Миколаєва обрав запобіжний захід у вигляді перебування під вартою до 15 жовтня 2017 року голові Новоодеської районної ради Юрію Іпатенку з правом вийти під заставу в розмірі 350 тисяч гривень», - сказав Діденко.

Прокуратура вимагала арешт і заставу у 3 мільйони гривень.

Як уже повідомляв Укрінформ, Іпатена затримали 17 серпня при отриманні хабара в 45 тисяч гривень у Корабельному районі міста Миколаєва.Він вимагав у керівництва будівельної компанії десяту частину від майже мільйона гривень, виділених з районного бюджету на капітальний ремонт об’єкту комунальної власності.

Крім того, 27 липня у приміщенні Миколаївської обласної ради сталася бійка між депутатом облради від партії «Укроп» Віктором Сторчеусом та його однопатійцем, головою Новоодеської районної ради Юрiєм Іпатенком. У результаті конфлікту Сторчеус опинився в лікарні зі струсом головного мозку. 

Читайте також: НАБУ затримало на хабарі голову райсуду в Луганській області

Порушено кримінальне провадження за ч. 1 ст. 125 КК України «Умисне легке тілесне ушкодження».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-