Застрелений у Полтаві юнак був чемпіоном з єдиноборств - ЗМІ

Застрелений у Полтаві юнак був чемпіоном з єдиноборств - ЗМІ

Відео
Укрінформ
Святослав Пелипенко, якого напередодні застрелили на пляжі в Полтаві, був чемпіоном України з ММА (змішаних єдиноборств) 1997 року народження.

Про це повідомляє місцеве видання "Полтавщина".

За даними видання, 10 серпня одна із компаній (приблизно 15-20 осіб) з обіду відзначала день народження на пляжі. Це були переважно діючі та колишні спортсмени з ММА (змішані єдиноборства). Протягом дня між компанією виникали конфлікти з орендарями пляжу - 45-річним Олександром Марченком та його сином, 21-річним Романом Марченком, які перебували в магазині. 

Вже ввечері, як пише видання, між одним із спортсменів та орендарями виник черговий конфлікт. "Олександр Марченко продемонстрував йому мисливську "Сайгу". Ця інформація розлютила решту з компанії спортсменів, які прийшли до магазину з битами та пістолетами. Нападники почали бити Олександра Марченка. Його син - Роман - кілька разів вистрелив у нападників з "Сайги". Дробом він смертельно поранив 20-річного бійця ММА Святослава Пелипенка, учасника клубу Branibor Team, ще одного 24-річного спортсмена та 7-річного хлопчика. Нападники відкрили вогонь у відповідь", - йдеться у повідомленні. 

Як зазначається, наразі Олександр Марченко з важкою травмою черепа перебуває в стані коми, в Полтавській обласній лікарні. За попередньою інформацією, отримав поранення й Роман Марченко, який перебуває під охороною в лікарні.

Поліція офіційно повідомила про п'ятьох постраждалих: поранено батька та сина Марченків, 7-річного хлопчика та одного з нападників. П’ятий постраждалий - Святослав Пелипенко - загинув на місці.

За інформацією поліції, відкрито три кримінальні провадження за частиною 1 статті 118 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство при перевищенні меж необхідної оборони або у разі перевищення заходів, необхідних для затримання злочинця), за ч.1 ст. 121 КК України (Умисне тяжке тілесне ушкодження) та за ч. 4 ст. 296 КК України (Хуліганство, вчинене із застосуванням зброї).

Читайте також: Кривава стрілянина на пляжі у Полтаві забрала життя людини

Триває досудове розслідування.

Як повідомлялося, ввечері 10 серпня в Полтаві сталася стрілянина, внаслідок якої загинув 20-річний хлопець.

Фото: poltava.to

Відео: Андрей Петров

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-