"Полювання" на Lexus: на Харківщині два підпали за день

Укрінформ
Правоохоронці встановлюють осіб, які підпалили два Lexus: у Харкові та у Куп'янську Харківської області.

Про це кореспонденту Укрінформу розповіла прес-офіцер відділу комунікацій поліцейського главку в Харківській області Олександра Алексеєва.

"Обидва повідомлення про підпал авто - це Lexus RX 330 - отримано 10 серпня. Перше, що на вулиці Тобольській у Харкові горить іномарка, надійшло до відділу поліції о 18:00. За адресою виїжджала слідчо-оперативна група. Оглянуто місце події, опитано свідків, встановлено особу власника іномарки - це 39-річний харків’янин", - зазначила Алексеєва.

Читайте також: На Закарпатті Lexus збив шлагбаум і поранив прикордонника

За її словами, внаслідок пожежі у автомобіля пошкоджено частину капоту та пасажирські двері.

"Чоловік розповів, що в цьому будинку у нього знаходиться офіс. Того дня він припаркував авто біля входу та пішов працювати. Близько 17:40 автомобіль підпалили. До приїзду правоохоронців чоловік переглянув камери відеоспостереження, на яких видно, як невідомі кинули щось під машину, після чого вона загорілася", - додала Алексеєва.

За її словами, того ж дня о 23:55 до Куп'янського відділу поліції звернулася 25-річна мешканка міста Куп'янська.

"Вона розповіла, що біля будинку на площі Стадіонній невідомий за допомогою запальної суміші скоїв підпал її автомобіля Lexus. У скоєнні правопорушення  підозрюється 27-річний мешканець смт Куп'янськ-Вузловий, який, зі слів свідків, під'їхав до авто на мотоциклі та кинув під авто запальну суміш. Вогнем пошкоджено моторний відсік та передній бампер. Постраждалих осіб немає", - пояснила Алексеєва.

За її словами, за обома фактами підпалів розпочато досудове розслідування за ч. 2 ст. 194 (умисне пошкодження або знищення майна) КК України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-