Отруєння у Коблевому: діти не харчувалися на базі

Отруєння у Коблевому: діти не харчувалися на базі

Укрінформ
Юні кияни, які потрапили до лікарні після відпочинку у Коблевому на Миколаївщині, відмовилися від харчування на базі «Вінниця», де вони проживали, і споживали їжу в іншому місці.

Про це стало відомо під час наради 9 серпня з приводу цього інциденту в Миколаївській ОДА, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Наразі причини отруєння дітей на відпочинку в Коблевому з’ясовують фахівці Держспоживслужби. Однак важливим залишається факт, що діти відмовилися від харчування на базі, де проживали. Ми тримаємо на контролі це питання», - сказав заступник голови Миколаївської ОДА Віталій Кіндратів.

Голова Березанської РДА Сергій Танасов, у свою чергу, зазначив, що йдеться про групу дітей, яка займалася танцями і приїхала на відпочинок до Миколаївщини зі своїми керівниками. Договір на харчування на базі «Вінниця» вони не укладали – орендували лише номери і пробули там лише трохи більше доби.

Читайте також: У Коблевому отруїлися 18 дітей з Києва

Наразі діти перебувають у лікарні і отримують медичну допомогу у повному обсязі. Стан усіх дітей стабілізовано, важких хворих немає.

Як уже повідомляв Укрінформ, 18 дітей з Києва віком 9-12 років, які відпочивали у Коблевому на Миколаївщині, потрапили до лікарні з отруєнням. За попередніми даними, надзвичайну ситуацію міг спровокувати стан води в басейні, де купалися діти.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-