У Балаклії під час розмінування арсеналу постраждав сапер

У Балаклії під час розмінування арсеналу постраждав сапер

Укрінформ
Військовослужбовця поранено під час вибуху на технічній території арсеналу № 65 у Балаклії Харківської області: розслідування проводить військова прокуратура.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомили в Регіональному медіа-центрі МО України.

"Під час вибуху на технічній території 65-го арсеналу в Балаклії травмовано військовослужбовця. Він госпіталізований до Балаклійської ЦРЛ, знаходиться в свідомості, його життю ніщо не загрожує", - відзначили в медіа-центрі.

Питання про переведення до іншої лікувальної установи поки що не на часі, але і не виключається.

Читайте також: Франція передала українським саперам захисне спорядження

За словами заступника прокурора Харківського гарнізону Владислава Зубка, вибух невстановленого поки що снаряда стався близько 10:30.

"Розпочато першочергові слідчі дії за ч. 3 ст.425, пов'язаної з відповідальністю за необережне ставлення до військової служби", - зазначив Зубко.

За його словами, сапер у віці 27 років отримав травматичну ампутацію правої стопи, опіки обличчя, рук, грудної клітини, наявність інших травм уточнюється.

Як повідомляв раніше Укрінформ, 23 березня в Балаклії внаслідок пожежі сталася детонація військового арсеналу. Через небезпеку вибухів з Балаклії і дев'яти довколишніх сіл евакуювали близько 36 тисяч людей. В результаті вибухів загинула одна людина, ще близько п'яти отримали поранення. 24 березня пожежу на арсеналі загасили.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-