АТО: бойовики випустили по Широкиному 18 ракет із

АТО: бойовики випустили по Широкиному 18 ракет із "Граду"

Карта
Укрінформ
На Маріупольському напрямку дуже неспокійно було вчора на півдні, біля Азовського моря.

Як повідомив на брифінгу речник Міністерства оборони України з питань АТО полковник Андрій Лисенко, окупанти неодноразово застосовували міномети, випустивши по наших позиціях близько 40 мін.

"Деякі обстріли були достатньо тривалими – 1 година або більше. Найпотужніші з них сталися у Широкиному, де противник також застосовував «Град». Інцидент стався ввечері, після 22 години; при цьому було випущено 18 ракет", - розповів він.

Лисенко додав, що у Новотроїцькому також стався 45-хвилинний обстріл з боку противника. Окупанти застосовували снайперське озброєння та гранатомет системи АГС. Всього за минулу добу на Маріупольському напрямку сталося 9 ворожих обстрілів, зокрема 6 – з важкого озброєння.

Читайте також: Доба в АТО: поранені троє українських бійців

За словами речника МОУ, на Луганському напрямку противник порушив режим тиші біля Бахмутської траси та у Попаснянському районі. Бойові дії велися тільки після 16 години. У Кримському ворог застосовував міномет. У Новотошківському та Новоолександрівці українські війська відкривали вогонь у відповідь. Всього за минулу добу на Луганському напрямку бойовики порушили режим тиші 5 разів.

На Донецькому напрямку, зазначив Лисенко, вчора бойові дії велися в Авдіївці та Пісках. Неспокійно було між північчю та 5 годиною ранку. Окупанти застосовували бронетехніку та легке озброєння. На двох різних ділянках фронту українські війська відкривали вогонь у відповідь.

"Всього за минулу добу на Донецькому напрямку сталося 4 ворожих обстріли", - уточнив він.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-