На Херсонщині броньовик потрапив у ДТП, є жертви

На Херсонщині броньовик потрапив у ДТП, є жертви

Фото
Укрінформ
У Херсонській області бойова розвідувально-дозорна машина (БРДМ) зіткнулася з цивільним  автомобілем Nissan Primastar, унаслідок чого пасажир легковика від отриманих травм помер по дорозі в лікарню, ще двоє були госпіталізовані.  

Про це повідомляє поліція Херсонської області 

"Сьогодні в чергову частину Голопристанського відділення поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду з постраждалими. Чоловік розповів, що неподалік від с. Чулаківка зіткнулися автомобіль Nissan Primastar та бойова розвідувально-дозорна машина. На місце пригоди виїхали керівництво і слідчо-оперативна група районного відділення поліції та працівники слідчого управління обласного главку поліції", - йдеться у повідомленні. 

Поліцейські попередньо встановили, що на 21-му кілометрі автодороги Гола Пристань – Залізний Порт у БРДМа, який рухався на буксирі, відбулося пошкодження лівого переднього колеса, і військова техніка виїхала на зустрічну смугу руху, де їхав пасажирський автомобіль Nissan Primastar з мешканцями Вінницької області. Відбулося зіткнення транспортних засобів, і мікроавтобус перекинувся. 

Читайте також: На Львівщині легковик зіткнувся з автобусом, є постраждалі

Внаслідок ДТП 66-річний пасажир автомобіля Nissan Primastar від отриманих травм помер по дорозі в лікарню. Ще двоє пасажирів (жінки 1949 та 1961 року народження) з травмами різного ступеню тяжкості були госпіталізовані в Голопристанську районну лікарню. 

Розслідуванням займається військова прокуратура. Проводяться необхідні слідчі дії для встановлення всіх причин і обставин ДТП.

Фото: Національна поліція

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-