Розстріл авто у Франківську: поліція розкрила подробиці

Розстріл авто у Франківську: поліція розкрила подробиці

Укрінформ
В Івано-Франківську автомобіль підприємця розстріляли з бойового пістолета Макарова. Мотив – помста.

Про це у вівторок на прес-конференції в Івано-Франківську заявив начальник Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області Віктор Шкутов.

«Зловмисник під’їхав до магазину потерпілого на автомобілі Opel на іноземній реєстрації  і здійснив з бойового пістолета Макарова 6 пострілів у потерпілого, який знаходився у своєму авто, через бокові вікна. Мотив злочину – з’ясування відносин, тобто помста», - повідомив  Шкутов.

Він зауважив, за кілька днів до цього між потерпілим та підозрюваним виник конфлікт, внаслідок якого останній отримав тілесні ушкодження. Тому й вирішив помститися. Зброю він залишив в автомобілі, коли тікав від поліції. Номерні знаки пістолета Макарова, з якого розстріляли підприємця, затерті. Тому наразі призначена балістична експертиза.

Підозрюваного затримали пізно ввечері у селі Чукалівка. За його словами, він направлявся на могилу батька, аби помолитися. Затриманий  повністю визнав свою провину. Стверджує, що вбивати не хотів, лише налякати. 31-річному чоловіку, якого вже тричі притягували до кримінальної відповідальності, загрожує довічне ув’язнення.

Потерпілий – 54-річний підприємець, який  займається роздрібною торгівлею одягом та має обмінні пункти. Учора йому провели кілька операцій. В тілі чоловіка виявили 4 кулі. Його стан залишається стабільно важким. Утім, життю вже нічого не загрожує.

Читайте також: Розстріл авто в Івано-Франківську: поліція затримала підозрюваного

Наразі поліція встановлює усі деталі злочину та з’ясовує, звідки підозрюваний отримав знаряддя вбивства.

Як повідомлялося, учора  в Івано-Франківську близько 13 години біля Ратуші невідомий розстріляв автомобіль підприємця. Особу стрільця патрульним вдалося встановити відразу. Підозрюваний залишив власне авто за кілометр від місця події і зник. Поліція відкрила кримінальне провадження за ст 115 ККУ і кваліфікувала злочин як замах на умисне вбивство з хуліганських мотивів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-