АТО: окупанти накрили Красногорівку мінометним і танковим вогнем

АТО: окупанти накрили Красногорівку мінометним і танковим вогнем

Карта
Укрінформ
Як і раніше, обстановка на Луганському напрямку залишається найнеспокійнішою.

Про це на брифінгу повідомив речник Міністерства оборони України з питань АТО полковник Андрій Лисенко.

"Одразу після опівночі біля Катеринівки відбулося серйозне бойове зіткнення між українськими військами та окупантами. Бій тривав одну годину; окрім легкого озброєння, наші військові увели в дію бронетехніку. Все закінчилося вдало: з нашого боку – без втрат. Пізніше (до світанку, вранці, вдень та ввечері) ворог продовжив обстріли у Попаснянському районі. При цьому бойовики неодноразово застосовували міномети та БМП", - йдеться в повідомленні.

За його словами, ворог також здійснив 2 обстріли у Новотошківському, по одному – у Станиці Луганській та Кримському.

Всього за минулу добу на Луганському напрямку сталося 24 ворожих обстрілів, зокрема 3 – з важкого озброєння, а також бойове зіткнення.

Читайте також: Доба в АТО минула без втрат, один військовий поранений

На Донецькому напрямку бойові дії почалися ввечері близько 18 години. “Противник відкривав вогонь у Луганському, Кам’янці, обстрілював позиції біля Шахти “Бутівка” та Пісках. Саме останній обстріл був найпотужнішим: окупанти застосовували міномети, при цьому було випущено близько 20 мін. Українські війська вели вогонь у відповідь”, - зазначив речник МОУ. 

На Маріупольському напрямку ще до світанку, а також ввечері бойовики здійснили по одному обстрілу в Красногорівці. В обох випадках вони застосовували важке озброєння: міномет і танк.

“Також у світлу пору доби ворог порушив режим тиші у Широкиному: стріляв ворожий снайпер. На інших ділянках фронту вчора було спокійно”, - додав Лисенко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-