Штаб АТО: біля Трьохізбенки сталося бойове зіткнення

Штаб АТО: біля Трьохізбенки сталося бойове зіткнення

Карта
Укрінформ
На Луганському напрямку вчора сталася найбільша кількість ворожих обстрілів.

Про це заявив на брифінгу речник Міністерства оборони з питань АТО Андрій Лисенко.

"У Кряківці противник застосовував міномет. Біля Трьохізбенки сталося коротке бойове зіткнення. Група ворожих розвідників намагалася наблизити до українських позицій, проте була вчасно виявлена. Вже через 10 хвилин, не витримавши щільного вогню з нашого боку, противник відступив", - розповів він.

На інших ділянках фронту у Станично-Луганському, Новоайдарському та Попаснянському районах противник активно вів вогонь з легкого озброєння, здебільшого ввечері.

Всього за минулу добу на Луганському напрямку сталося 14 ворожих обстрілів.

За словами Лисенка, основні бойові дії на "донецькому" фронті розгорнулися в Авдіївці та на позиції "Шахта Бутовка". Противник тричі застосовував міномети, випустивши при цьому 15 мін. Вогонь вівся з боку Ясинуватої та Спартака. Українські війська активно вели вогонь у відповідь.

Ввечері також відбулася 30-хвилинна перестрілка на Світлодарській дузі.

За добу на цьому напрямку зафіксовано 5 ворожих обстрілів.

Читайте також: За добу в АТО поранені троє українських бійців

У секторі "М" противник дещо активізувався по всьому фронту: "Окупанти по одному разу застосовували БМП та міномети, в решті випадків обмежившись легким озброєнням. Бойові дії почалися після 15 години й тривали до пізнього вечора. Найбільш неспокійно вчора було в Красногорівці, Богданівці та Широкиному. Наші війська неодноразово відкривали вогонь у відповідь – зі стрілецької зброї, гранатометів різних систем, озброєння, встановленого на бронетехніці".

Всього вчора на Маріупольському напрямку противник організував 8 обстрілів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-