В АТО загострення: бойовики активізувались на всіх напрямках

В АТО загострення: бойовики активізувались на всіх напрямках

Укрінформ
Наприкінці минулої доби ситуація в зоні АТО загострилась: денне затишшя, після 18 години, змінилось активізацією незаконних збройних формувань на усіх напрямках.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

Так, на Луганському напрямку ворог відкривав вогонь по наших позиціях зі стрілецької зброї і великокаліберних кулеметів поблизу Донця, Малинового, Катеринівки, Новозванівки, Станиці Луганської. А близько 21 години група бойовиків, в ході розвідки, намагалась наблизитись до позицій сил АТО неподалік селища Трьохізбенка. Українські військові вчасно виявили противника і вогнем зі стрілецької зброї примусили відступити.

На Маріупольському напрямку бандформування били по наших укріпленнях з гранатометів у районі селищ Лебединське, Красногорівка, Новотроїцьке, Широкине. Двоє наших військових отримали поранення в наслідок обстрілу зі стрілецької зброї позицій сил АТО неподалік Богданівки. А майже о 23 годині злочинці застосовували міномети калібру 120 та 82 міліметри по Красногорівці.

Читайте також: АТО: бойовики накрили Кряківку мінометним вогнем

На Донецькому напрямку під мінометним та гранатометним вогнем двічі опинились українські опорні пункти поблизу Адіївки та на шахті Бутівка. Крім того, о 21 годині бойовики з гранатомету били по силах АТО в районі Світлодарська. В результаті цього обстрілу наш військовий отримав поранення.

Варто додати, що в вечері та вночі, практично після кожного обстрілу ворога, наші військові відкривали вогонь у відповідь. За оперативними даними у противника є втрати як у живій сили, так і у техніці і озброєнні.

Загалом, упродовж минулої доби незаконні збройні формування 27 разів порушили перемир’я. Троє українських військових отримали поранення. У відповідь на провокації ворога, сили АТО відкривали вогонь переважно зі стрілецької зброї, великокаліберних кулеметів і гранатометів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-