На Донеччині в рамках організованого за підтримки ЄС та ПРООН  візиту перебуває делегація з Житомирщини

На Донеччині в рамках організованого за підтримки ЄС та ПРООН візиту перебуває делегація з Житомирщини

Укрінформ
В Донецькій області в рамках організованого за підтримки Євросоюзу та Представництва ООН в Україні навчального візиту перебуває делегація з Житомирщини.

Про це у понеділок на своїй сторінці у Facebook повідомив голова Донецької військово-цивільної областної адміністрації Павло Жебрівський.

«Делегація з Житомирщини перебуває на Донеччині в рамках організованого за підтримки Євросоюзу та UNDP навчального візиту «Огляд кращих практик співпраці влади, бізнесу та ОГС в реалізації проектів розвитку громадами Сходу України», - написав очільник області.

Він додав, що сьогодні разом з керівниками департаментів ОДА зустрівся з представниками органів місцевого самоврядування та керівниками громадських організацій Житомирщини.

«Поділилися з ними своїм досвідом співпраці влади, бізнесу та міжнародних організацій; механізмами залучення інвестицій», - зазначив Жебрівський.

Він повідомив, що протягом трьох днів «покажемо моїм землякам багато цікавого - познайомимо з роботою Лиманської ОТГ, Центру безпеки, відкритого нещодавно Центру надання адміністративних послуг; продемонструємо, що зроблено завдяки співпраці влади та міжнародних організацій у Дружківці та Слов’янську; покажемо, як виготовляється відома далеко за межами України Слов’янська кераміка, дамо можливість помилуватися чудовими степовими заповідниками Донеччини».

Також Жебрівський написав, що «безумовно, покажемо й незагоєні рани нашого краю – пам’ятні знаки Героям, загиблим у неоголошеній російсько-українській війні».

Він переконаний, що перебування на Донеччині гостям з Житомирщини буде цікавим, пізнавальним та корисним. «Принаймні, моя команда та усі, хто долучився до підготовки цього візиту, дуже цього прагнуть», - констатував керівник Донецької області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-