"Хлібне перемир’я": окупанти стріляють із танків і САУ

Карта
Укрінформ
На Маріупольському напрямку ранок неділі розпочався з потужного артобстрілу Широкиного. Вогонь вівся з САУ "Гвоздика" понад 1 годину. При цьому було випущено понад 40 снарядів.

Про це повідомив на брифінгу речник Міністерства оборони з питань АТО Андрій Лисенко.

"Майже всю світлу пору доби було тихо. Бойові дії поновилися після 18 години. На ділянці фронту Гнутове – Широкине противник досить активно вів вогонь в бік українських позицій з легкого озброєння та мінометів. Окрім цього, пізно ввечері мінометний обстріл з боку окупантів відбувся у Красногорівці", - зазначив він.

Всього за минулу добу у секторі "М" сталося 7 ворожих обстрілів, зокрема 3 – з важкого озброєння.

За словами Лисенка, бойові дії на Луганському напрямку велися на світанку, а також після заходу сонця: "Противник двічі порушив режим тиші у Станично-Луганському районі, 1 раз – у Новоайдарському, 4 рази – у Попаснянському. Під час обстрілу українських позицій біля Новозванівки ворог застосував міномет. В інших місцях бойовики відкривали вогонь з легкого озброєння".

Читайте також: За тиждень сили АТО знешкодили 19 бойовиків - Лисенко

Всього за минулу добу на Луганському напрямку зафіксовано 7 ворожих обстрілів.

На "донецькому" фронті між 00:00 та 02:00 окупанти здійснили по одному обстрілу по позиції "Шахта Бутовка" та в Авдіївці. Під час другого інциденту ворог застосував танк. В обох випадках українські війська відкривали вогонь у відповідь.

Решту доби на цих та інших ділянках фронту було абсолютно спокійно.

Фото: http://www.mil.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-