Луганські бойовики викрали на КПВВ жінку з проблемами слуху

Луганські бойовики викрали на КПВВ жінку з проблемами слуху

Укрінформ
Бойовики "ЛНР" викрали на КПВВ жінку з проблемами слуху, яка поверталася зі Станиці Луганської в окупований Луганськ.

Про це повідомляє сайт новин Луганська і Луганської області Citynews.net.ua

"13 липня російські терористи викрали Людмилу Сурженко, яка поверталася зі Станиці Луганської в окупований Луганськ. За словами людей, які поверталися разом з нею зі Станиці Луганської, у жінки були сильні проблеми зі слухом, і вона чимось не сподобалася проросійським бойовикам, які охороняли перехід", - йдеться в повідомленні.

Родичам Людмили вдалося з'ясувати, що останній раз її бачили на КППВ, але додому вона не прийшла. Люди, які проходили разом з нею, розповіли, що її змусили все викладати із сумок, забрали телефон, тримали в спекотний полудень на сонці.

Читайте також: Бойовикам везли через "Станицю Луганську" російські зірки на погони

Як пізніше з'ясували джерела новинного видання, викрадена бойовиками жителька Луганська дійсно є інвалідом дитинства зі слуху і в момент переходу КПВВ у неї сіли батарейки в слуховому апараті. Що саме стало причиною затримання - невідомо. Можливо, вона просто не почула вимоги бойовиків.

Зазначається, що наступного дня мама Людмили зверталася із запитами до окупаційної влади, але скрізь отримала відмову в наданні інформації. Через добу телефон викраденої вийшов на зв'язок, але відповідала на СМС явно не Людмила. 

"Мамі СМС не приходили, тільки на інші контакти. Коли на один з номерів надійшло СМС, що вона на зв'язку, людина стала набирати Людмилу, але виклик скидали. Це повторилося багато разів, після чого надійшло повідомлення "пиши". Це нібито нормально для глухої людини з погано працюючим слуховим апаратом. Друзі Людмили відправили СМС, що не могли їй більше доби додзвонитися, але спілкування було грубо перерване СМС з помилками, чого Людмила ніколи не робила", - зазначається в повідомленні.

Наголошується, що нині є привід припускати, що жінка, яка зникла 3 дні тому, знаходиться у біді і потребує уваги і допомоги з боку гуманітарних місій. 

Мама Людмили звертається з проханням про допомогу в пошуку своєї доньки до представників міжнародних організацій, які працюють у Луганську.

Як нагадує видання, в травні вже був випадок, коли житель Станиці Луганської, який не сподобався терористам під час переходу через лінію розмежування, був знайдений мертвим через два дні після викрадення. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-