В Одесі затримали злочинців, які вчинили розбій біля ринку

В Одесі затримали злочинців, які вчинили розбій біля ринку "7-й км"

Укрінформ
Співробітники карного розшуку затримали шістьох злочинців, що вчинили 10 липня поряд з ринком "7-й км" розбійний напад на двох підприємців і з застосуванням зброї та фізичного насильства заволоділи сумкою з великою сумою грошей.

Наразі слідчі ведуть допити фігурантів кримінального провадження за ознаками ч.2 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України, повідомив радник очільника Одеського главку Нацполіції Руслан Форостяк.

"Банду злочинців, що напередодні скоїли резонансний розбійний напад поряд з промринком "7-й км" в Одесі, сьогодні о четвертій ранку затримано. Автомобілі марки Mercedes, на яких вони вчинили злочин, теж встановлені й вилучені - на додаток до інших доказів", - зазначив Форостяк.

Читайте також: СБУ затримала бойовика з «Востока»

Ведуться слідчі дії, додав він, "перевіряється можлива причетність затриманих до інших злочинів. Бо є обгрунтовані підстави вважати, що на рахунку цієї небезпечної банди, сформованої за етнічною ознакою (гагаузи - ред.), чимало злочинів не тільки у нас в області, а майже по всій Україні".

Нагадаємо: у понеділок близько 6 год. 30 хв. на території автостоянки промринку шість чоловік, які застосували травматичну зброю і фізичне насильство до 44-річного киянина і його 17-річного сина, заволоділи сумкою з кількома мільйонами гривень. Після розбійного нападу злочинці сіли у два автомобілі марки Mercedes і втекли з місця події, збивши по дорозі шлагбаум автостоянки і торговельний намет.

Потерпілих, у яких відібрали гроші, було шпиталізовано і надано необхідну медичну допомогу. Зараз загрози їх життю немає.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-