Харківські активісти зібрали

Харківські активісти зібрали "передачку для Добкіна"

Відео
Укрінформ
Активісти антикорупційного центру у Харкові вже почали збирати тюремну передачу для нардепа Михайла Добкіна.

Про це повідомляє "5 канал".

Як стало відомо, активісти принесли до місцевого осередку "Опозиційного блоку" кілька пакунків сухарів, однак двері офісу їм ніхто не відкрив. Тому передачу депутату залишили під дверима.

Активісти вважають екс-чільника Харкова та області одним з головних фігурантів у справі так званої "кооперативної схеми" розподілення землі громади і вимагають від українських судів ухвалити рішення щодо затримання та арешту Добкіна.

"Сухарі, які ми передаємо Михайлу Добкіну, ми сподіваємося, що вони йому згодяться у місцях не таких віддалених і він понесе заслужене покарання за те, що завдяки реалізації кооперативної схеми Харків втратив більше тисячі гектар землі, а нанесені збитки оцінюють у десятки мільярдів гривень", - каже голова Харківського антикорупційного центру Дмитро Булах.

Читайте також: Луценко сказав, коли можуть арештувати Добкіна

Як повідомлялося, 13 липня Верховна Рада проголосувала за зняття депутатської недоторканності, затримання та арешт народного депутата Михайла Добкіна. Напередодні відповідне подання Генерального прокурора схвалив регламентний комітет і скерував на розгляд парламенту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-