У Вінниці побили бітами засновника медіа-ресурсу після зйомок розслідування

У Вінниці побили бітами засновника медіа-ресурсу після зйомок розслідування

Фото
Укрінформ
У Вінниці побили громадського діяча, лідера обласного осередку партії «Народний контроль», голову ГО «Вінницький козацький полк ім. І. Богуна» і засновника медіа-ресурсу «Власно» Володимира Воловодюка.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила журналіст видання «Власно» Ірина Басенко.

«Помста за роботу журналістів «Власно»: засновника нашого медіа-центру Володимира Воловодюка щойно жорстоко побили в центрі міста! Зробили це молодики з бітами, які напали на нього і розбили голову. Це сталося після того, як на дитячому майданчику біля «Петроцентру» відбулися зйомки відеорозслідування наших журналістів про дитячі батути, які без документів працюють та не дають жодних гарантій безпеки нашим дітям. Кажуть, ці батути належать покровителям «Дорожного контролю». Саме вони блокували виїзд для нашої журналістки з дітьми, які стали героями сюжету. Молодики погрожували та усіляко заважали їй написати заяву до поліції. А коли їм нарешті вдалося звідти вирватися, жорстоку розправу було вчинено над Володимир Воловодюк», - написала Басенко.

За уточненими даними журналістки, медики діагностували у Володюка тріщину черепа, струс мозку, перелом ребер, руки та численні гематоми.

Читайте також: У трейлерному парку Алабами невідомий відкрив стрілянину, троє загиблих

Як повідомив на офіційній сторінці «Поліція Вінниччини» Відділ комунікації поліції Вінницької області, за фактом нападу на керівника обласного осередку партії відкрито кримінальне провадження.

Згідно з даними поліції, напад на Воловодюка стався учора близько 22 години поблизу будинку по вул. Магістратській. Троє невідомих завдали вінничанину тілесні ушкодження. В результаті потерпілого з травмами госпіталізовано. Правоохоронці проводять заходи по встановленню та притягненню до кримінальної відповідальності винних осіб.

За даним фактом до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості за ознаками ч.4 ст. 286 КК України (хуліганство). Такий злочин карається ув’язненням терміном від трьох до семи років.

Слідством перевіряються усі можливі версії мотивів вчинення злочину. Розслідування перебуває на контролі начальника ГУНП.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-