Смертельна ДТП у Черкасах: Suzuki протаранив кілька легковиків

Смертельна ДТП у Черкасах: Suzuki протаранив кілька легковиків

Фото
Укрінформ
У центрі Черкас автомобіль Suzuki протаранив кілька легковиків.

Про це написав у Фейсбуці речник Управління ДСНС України в Черкаській області Костянтин Проценко. 

"У середмісті Черкас, на вулиці Гоголя, між вулицями Митницька та Небесної Сотні, автомобіль  Suzuki  протаранив кілька автомобілів. Унаслідок зіткнень у салоні одного з автомобілів були заблоковані пасажири, з іншого на місці дорожньо-транспортної пригоди почало виливатися пальне", - йдеться у повідомленні.

Проценко зазначив, що для забезпечення пожежної безпеки та надання допомоги заблокованим людям на місце події виїхав черговий караул 2-ї пожежно-рятувальної частини Черкаського міськрайонного відділу Управління ДСНС.

Водночас на сайті обласного телеканалу "Вікка" повідомляють, що жінка, яка керувала Suzuki і спричинила ДТП, також скоїла смертельний наїзд на черкащанку, яка переходила вулицю.

"Літня черкащанка, яку збили, загинула на місці. Винуватиця ДТП намагалася втекти з місця пригоди і під час маневрування пошкодила 4 припарковані автівки. Цю жінку було затримано, але наразі вона відмовляється називати своє ім’я. На місці працює слідчо-оперативна група", – повідомляє телеканал з посиланням на речницю патрульної поліції Черкас Зою Вовк.

Рух транспорту від перехрестя вулиць Гоголя та Митницької до перехрестя волиць Гоголя та Небесної Сотні перекрито.

Фото: Костянтин Проценко, Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-