АТО: бойовики обстрілюють три напрямки

АТО: бойовики обстрілюють три напрямки

Укрінформ
Впродовж сьогоднішнього дня оперативна обстановка в районі проведення АТО суттєвих змін не зазнала: з початку доби окупанти 10 разів застосовували зброю проти українських захисників.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО, аналізуючи ситуацію станом на на 18.00 годину 9 липня.

"Приморський напрямок. На цій ділянці лінії зіткнення проросійські незаконні збройні формування ще до світанку та над ранок відкривали вогонь по українських армійцях, які тримають оборону в районі Павлополя та Широкиного. При цьому бандити застосовували гранатомети різних модифікацій, великокаліберні кулемети, стрілецьку зброю та озброєння БМП", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що на Донецькому напрямку сьогодні ситуація відносно стабілізувалась. Утім, близько опівдня бойовики все ж одного разу обстріляли з протитанкових гранатометів та іншого піхотного озброєння оборонні укріплення сил АТО поблизу Авдіївки.

Читайте також: Європарламентарії: Усі в світі мають знати, що відбувається на Донбасі

Луганський напрямок. На цьому відрізку фронту противник порушував перемир'я п'ять разів. Зранку загарбники з мінометів калібру 120 мм били по наших опорних пунктах неподалік Кримського та Новотошківського, а по обіді обстріляли зі стрілецької зброї один з підрозділів ЗС України, який укріпився біля селища Жовте, та знову відкривали вогонь з протитанкових гранатометів в районі Бахмутської траси.

Втрат серед бійців сил АТО внаслідок ворожих обстрілів сьогодні не було.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-