Генпрокуратура обшукала Дніпропетровську ОДА: вилучили вінчестери та флешки - Голік

Генпрокуратура обшукала Дніпропетровську ОДА: вилучили вінчестери та флешки - Голік

Укрінформ
Департамент охорони здоров'я Дніпропетровської облдержадміністрації обшукували представники військової та Генеральної прокуратури.

Про це повідомив у Фейсбуці радник голови Дніпропетровської обласної державної адміністрації Юрій Голік. 

«Вчора до нас з обшуком до облздраву приходили Генеральна прокуратура та Військова прокуратура», - написав Голік.

За його словами, представники Генеральної та військової прокуратури прийшли о 7 ранку, понятих привезли з собою. На вимогу допустити зацікавлених понятих відмовили. Заборонили все знімати на відео. Забарикадувалися всередині приміщення департаменту. Вилучили всі жорсткі диски та флешки.

Передбачається, що обшуки проводилися в рамках кримінального провадження у справі про нібито розтрату бюджетних коштів під час придбання препаратів для проведення діалізу.

На думку чиновника, така ситуація сталася через конкуренцію та «розборки» між постачальниками.

Читайте також: У Дніпрі затримали ще одного підозрюваного у сутичках 9 травня

Він також зазначив, що «під роздачу» потрапила не тільки Дніпропетровська ОДА. В матеріалах справи ще кілька ОДА в інших областях.

Ще один радник Дніпропетровського губернатора з питань допомоги пораненим в АТО Тетяна Губа ситуацію з обшуком в департаменті охорони здоров'я в момент, коли лікарі області рятують життя поранених учасників АТО і мирних жителів, вважає неприпустимою і просить Президента «заслухати доповідь Генерального прокурора Юрія Луценка про події, які відбувалися в департаменті охорони здоров'я Дніпропетровської ОДА на підставі рішення суду».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-