На Закарпатті прикордонники спіймали контрабандистів з гексакоптером

На Закарпатті прикордонники спіймали контрабандистів з гексакоптером

Укрінформ
Група реагування відділу «Ужгород» Чопського прикордонного загону виявили у в автомобілях двох громадян України 3400 пачок сигарет та безпілотний літальний апарат типу «гексакоптер».

Ймовірних контрабандистів передали поліції, відкрито кримінальне провадження, повідомили кореспонденту Укрінформ у прес-службі Чопського прикордонного загону.

«Групу реагування від відділу «Ужгород» Чопського прикордонного загону було піднято вночі для перевірки повітряного простору та тилових підступів до кордону. У результаті пошукових операцій  у взаємодії з підрозділами загону, за кілька сотень метрів від кордону, військовослужбовці Чопського загону виявили двох громадян України на автомобілях української та словацької реєстрації. Під час огляду транспортних засобів - «Пежо» та «Фольксваген» - виявлено 3400 пачок сигарет та безпілотний літальний апарат типу «гексакоптер», - розповіли в Чопському прикордонному загоні.

Наразі громадян разом з автомобілями, малим літальним апаратом та сигаретами передано співробітникам Нацполіції.

Читайте також: Закарпатські прикордонники пострілами зупиняли тютюнових контрабандистів

До ГУ НП у Закарпатській області направлено повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст. 204 ККУ «Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів», додали у прес-службі прикордонного загону

Як раніше повідомляв Укрінформ, у четвер вдень прикордонники Мукачівського загону виявили понад 3 тисячі контрафактних цигарок, які зловмисники хотіли переправити до Румунії через річку Тиса.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-