На Херсонщині локалізували лісову пожежу

На Херсонщині локалізували лісову пожежу

Укрінформ
На Херсонщині локалізували велику лісову пожежу, що виникла у понеділок у другій половині дня і охопила площу близько 20 гектарів.

Про це повідомила у вівторок прес-служба ДСНС України.

"3 липня близько 15 години поблизу с. Чулаківка Голопристанського району сталося загорання лісової підстилки та молодняка сосни окремими осередками на площі близько 20 гектарів на території Чулаківського лісництва. До ліквідації пожежі залучено 50 одиниць техніки та 146 осіб, у тому числі від ДСНС - 33 одиниці техніки та 95 осіб. Для проведення повітряної розвідки та гасіння пожежі від ДСНС залучено літак АН-32П, вертоліт МІ-8 та від МО України - вертоліт МІ-8. О 7 годині 4 липня пожежу локалізовано, продовжується гасіння окремих тліючих осередків лісової підстилки", - повідомила прес-служба ДСНС.

Читайте також: У Канаді вирує лісова пожежа

Як повідомляв Укрінформ, у понеділок о 15.10 до Служби порятунку на номер "101" надійшло повідомлення про лісову пожежу у Чулаківському лісництві Голопристанського лісомисливського господарства. Прибувши на місце події, рятувальники встановили, що вогонь швидко розповсюджується лісом через посуху і сильний вітер. Відтак, було прийнято рішення про скерування до місця події додаткових сил і засобів для ліквідації лісової пожежі. На початковому етапі її ліквідації були задіяні від ДСНС і лісництва 15 одиниць техніки та 50 осіб.

Фото: dsns.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-