На Чернігівщині смерч підняв і вдарив об землю двох дітей

На Чернігівщині смерч підняв і вдарив об землю двох дітей

Укрінформ
Під час буревію, який у вихідні пронісся Чернігівщиною, смерч у селищі Березна Менського району підняв і вдарив об землю двох дітей 2004 і 2008 років народження.

Цей факт кореспондентові Укрінформу підтвердила Березнянський селищний голова Ольга Романченко.

"Це відбулося на околиці селища. Сильний вітер чи смерч підняв над землею двох дітей 2004 і 2008 року народження і кинув на землю. Їм надали медичну допомогу (у дітей забої) і зараз вони вже вдома", - розповіла Романченко.

Крім того, сильний вітер у Березні позривав дахи багатьох житлових і господарчих приміщень, а град розміром з горох дуже побив городину.

Читайте також: У Києві ввечері пориви вітру до 20 м/с

За інформацією прес-служби управління ДСНС у Чернігівській області, від поривів сильного вітру, дощу та граду постраждали населені пункти Ічнянського, Менського, Носівського, Корюківського, Сосницького, Талалаївського, Чернігівського районів. Там позривало дахи, повалило дерева, обірвало дроти електромереж та зв’язку, понищило градом городину. До невідкладних робіт з ліквідації наслідків негоди залучалося 17 чоловік особового складу та 5 одиниць техніки. Станом на сьогодні без електрики залишається ще 4 населені пункти, відновлювальні роботи тривають.

Фото ДСНС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-