На Миколаївщині сталася масштабна ДТП з вантажівками, є жертви

На Миколаївщині сталася масштабна ДТП з вантажівками, є жертви

Фото
Укрінформ
У Первомайському районі Миколаївської області в ДТП за участю зерновоза одна людина загинула, двоє травмовано, рух на дорозі Ульянівка - Миколаїв був перекритий кілька годин.

Про це повідомляє Управління превентивної діяльності ГУНП України в Миколаївській області. 

"01 липня о 4.10 на 78 км автодороги Р-06 Ульянівка - Миколаїв сталась дорожньо-транспортна пригода, в результаті якої одна людина загинула, ще двоє отримали травми, та було перекрито рух для всіх видів транспортних засобів", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що в районі с. Мигія Первомайського району водій автомобіля КамАЗ з невідомих причин виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив бокове зіткнення з автомобілем Scania, після чого продовжив рух, допустивши перекидання транспортного засобу на лівий бік та зіткнення з ще одним КамАЗом, унаслідок чого на дорогу висипалося зерно. Автомобіль Scania також продовжив рух та допустив бокове зіткнення з вантажним автомобілем Mercedes-Benz 811.

Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди водій Scania від отриманих тілесних ушкоджень загинув на місці, водії обох КамАЗів були травмовані.

Крім того, внаслідок ДТП на деякий час відбулось повне перекриття руху по автодорозі Р-06 Ульянівка - Миколаїв. В районі місця скоєння ДТП було організовано реверсний рух для легкових автомобілів.

Як зазначається, о 08:45 рух транспортних засобів був повністю відновлений.

Фото: НПУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-