У Вінниці в магазин жбурнули гранату: поліція ввела план

У Вінниці в магазин жбурнули гранату: поліція ввела план "Перехоплення"

Фото
Укрінформ
У суботу, 1 липня близько 11-ї години у м. Вінниці двоє невідомих кинули вибуховий предмет у приміщення магазину одягу, внаслідок чого почалася пожежа.

Вогонь швидко локалізували та загасили рятувальники. На місці події працюють поліцейські-вибухотехніки та слідчо-оперативна група поліції.

Про це повідомляє прес-служба поліції Вінницької області.

"За попередньою інформацією, до магазину під’їхало двоє невідомих на мотоциклі «Сузукі» біло-синього кольору. Водій та пасажир перебували в мотоциклетних шоломах синього кольору.

В момент, коли працівниця магазину відкривала приміщення, один із чоловіків пирснув невідомою речовиною їй в обличчя. Інший зловмисник кинув вибуховий предмет у двері магазину. Після цього обоє втекли на мотоциклі. Після надходження інформації на лінію 102 на місце події виїхали усі служби оперативного реагування поліції, швидка медична допомога", - інформує поліція.

Читайте також: На Донеччині за добу знешкодили майже 240 артснарядів, мін і гранат

Працівниці магазину надано медичну допомогу, її життю нічого не загрожує.

Внаслідок інциденту більше ніхто з громадян не постраждав.

Пожежники швидко локалізували і загасили вогонь.

Поліцією вживаються заходи по затриманню зловмисників, введено план «Перехват». На місці події працюють спеціалісти вибухотехнічного відділу поліції, слідчо-оперативна група.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-