“Хлібне перемир’я”: бойовики збільшили кількість обстрілів

“Хлібне перемир’я”: бойовики збільшили кількість обстрілів

Укрінформ
З початку доби бойовики 10 разів обстрілювали позиції сил АТО, що порівняно з учорашнім днем свідчить про збільшення кількості ворожих провокацій.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО у вечірньому зведенні.

"Російсько-терористичні бандформування продовжують порушувати перемир'я на всій лінії зіткнення. У порівнянні із попереднім днем кількість ворожих збройних провокацій дещо зросла. Станом на цей час (18.00 - ред.) бойовики 10 разів обстрілювали опорні пункти ЗС України. Неодноразово сьогодні противник застосовував і міномети різних калібрів".

Як зазначається, на Приморському напрямку зі стрілецької зброї незаконні збройні формування неодноразово обстрілювали позиції ЗСУ в районі Гнутового та Павлополя. А зранку під прикриттям вогню з автоматичних станкових гранатометів та стрілецької зброї випустили півтора десятка 82-мм мін з західних околиць тимчасово окупованого Донецька по оборонцях Мар'їнки.

Донецький напрямок. Вночі окупанти з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї відкривали вогонь по позиціях у передмісті Авдіївки. На світанку зі 120-мм мінометів та зенітної установки противник бив по укріпленнях сил АТО поблизу Луганського, що на Світлодарській дузі. Окрім того, зранку та у другій половині дня бойовики з мінометів калібру 82 мм, гранатометів різних модифікацій та стрілецької зброї обстрілювали українських воїнів, котрі тримають оборону неподалік Кам'янки.

На Луганському напрямку сьогодні ситуація частково стабілізувались. Бойовики лише один раз застосовували зброю проти українських захисників - на початку доби вони обстріляли один із наших опорних пунктів з 82-мм мінометів.

"Втрат серед бійців сил АТО внаслідок ворожих обстрілів сьогодні не було", - зазначає прес-центр АТО.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-