На Черкащині в наметовому таборі дівчину убило деревом, що впало через негоду

На Черкащині в наметовому таборі дівчину убило деревом, що впало через негоду

Фото
Укрінформ
На березі Канівського водосховища, біля с.Ліпляве Канівського району Черкащини, через буревій дерево впало на намет в стихійному туристичному таборі. Загинула 18-річна київська студентка.

Про це повідомляє у Facebook речник Управління ДСНС України в Черкаській області Костянтин Проценко.

"Внаслідок падіння дерева загинула студентка Київського Національного торговельно-економічного університету. Подія сталася 26 червня поблизу села Ліпляве, на березі Канівського водосховища, на місці стихійного туристичного табору", - йдеться у повідомленні.

Як зазначив Проценко, близько 18.30 внаслідок ускладнення погодних умов та короткочасного буревію на один із туристичних наметів, де в цей час перебували 18-річна дівчина із товаришем, впало зламане дерево. Від сильного удару дівчина втратила свідомість, а неушкоджений хлопець зумів вибратися назовні та викликати телефоном "швидку".

Щоб бригада медиків змогла дістатися місця пригоди, рятувальному підрозділу довелось розчищати від чагарників стару автодорогу.

Не очікуючи, поки рятувальники звільнять проїзд, фахівці швидкої медичної допомоги з необхідним обладнанням пішки дісталися до табору, де з потерпілою провели комплекс реанімаційних заходів. Попри зусилля медиків, врятувати життя дівчині не вдалося, від отриманих травм вона померла на місці пригоди, повідомили в ДСНС.

Як повідомляв Укрінформ, за минулу добу через негоду та падіння дерева в Україні загинула одна людина - молода дівчина на Черкащині.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-