"Тиша" на Донбасі: 6 ворожих обстрілів, двоє бійців загинули

Укрінформ
Попри досягнуті днями домовленості про перемир'я із 24 червня, російсько-терористичні бандформування не спромоглися в повному обсязі його дотримати. 

Про це повідомляє у Фейсбуці прес-центр АТО.

"Із початку доби бойовики 6 разів відкривали вогонь по підрозділах ЗСУ. Втім, такі порушення зафіксовані лише на Донецькому та Луганському напрямках. На Приморському напрямку окупанти зброї сьогодні не застосовували. Переважно бандити здійснювали обстріли ще до 8.00 години ранку", - йдеться у повідомленні.

Донецький напрямок. Тут проросійські озброєні банди двічі били по позиціях ЗС України. Зокрема, ще вночі бойовики обстріляли один з опорних пунктів ЗСУ у південному передмісті Авдіївки зі стрілецької зброї та великокаліберних кулеметів. З такого ж озброєння, а також із протитанкових гранатометів, противник на світанку вів вогонь по оборонних укріпленнях сил АТО поблизу Верхньоторецького.

Луганський напрямок. На цій ділянці лінії зіткнення незаконні збройні формування ще на початку доби здійснили обстріл невисокої щільності позицій українських військових у районі Катеринівки із заборонених Мінськими угодами мінометів калібру 120 мм. Також вночі та вже на початку другої половини дня противник двічі з автоматичних станкових гранатометів обстріляв українських воїнів, котрі тримають оборону в районі Кримського. Окрім того, ще зранку окупанти зі стрілецької зброї били по укріпленнях сил АТО неподалік Троїцького.

На жаль, не минулося сьогодні без втрат серед українських захисників. У ході бойових дій двоє військовослужбовців ЗСУ загинули. Один воїн унаслідок ворожого обстрілу зазнав поранення. Ще один боєць сил АТО зазнав бойової травми.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-