У Маріуполі – військовий парад на честь третьої річниці з дня звільнення міста від бойовиків

У Маріуполі – військовий парад на честь третьої річниці з дня звільнення міста від бойовиків

Укрінформ
В Маріуполі – військовий парад на честь третьої річниці з дня звільнення міста від бойовиків, колона військової техніки у супроводі поліцейських авто проїхала вулицями міста.

Про це в суботу повідомили в поліції Донецької області та опублікували відповідні фотографії.

«Центральним проспектом рухається колона військової техніки у супроводі поліцейських авто. Правоохоронці та військовослужбовці Нацгвардії України стежать за тим, аби захід, який почнеться менш ніж за годину, пройшов за безпечних умов», - йдеться у повідомленні.

Зазначено, що о 9-ій біля торговельного центру «Амстор» вишикувалась легкова та броньована колісна техніка, яка, сформувавшись у колону, рушила проспектом Миру до Театральної площі.

Основна урочиста частина заходу почалася о 10.00. Привітати та нагородити захисників міста, які три роки тому відновили український контроль над Маріуполем, прийшли почесні гості. Серед них – заступник міністра внутрішніх справ України Вадим Троян та заступник голови Нацполіції України В’ячеслав Аброськін.

Поліцію Маріуполя переведено на посилений варіант несення служби. Окрім внутрішнього контролю над правопорядком, збільшено кількість співробітників на блокпостах з метою недопущення потрапляння всередину міста осіб, що виношують намір з дестабілізації оперативного стану. На території проведення урочистостей працюють посилені наряди поліції та доданих сил. У авторежимі територію об’їжджають екіпажі патрульних. Співробітники, що відповідають за безпеку дорожнього руху, стежать за правопорядком на дорогах поблизу проведення заходу.

Крім того, у театральному сквері розгорнуто координаційний штаб, звідки відбувається керування усіма нарядами, що задіяні на забезпечення безпеки під час святкування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-