Чотирьом районам Донеччини дали воду

Чотирьом районам Донеччини дали воду

Укрінформ
До централізованого водопостачання підключено населення Покровського, Мар'їнського, Волноваського, Добропільського районів та населені пункти Селидівської міської ради.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС.

"Станом на 7 год. 17 червня до централізованого водопостачання підключено населення Покровського, Мар'їнського, Волноваського, Добропільського районів та населені пункти Селидівської міської ради. В смт Олександрівка очікується заповнення водою резервних резервуарів", - йдеться у повідомленні.

Водночас у Авдіївці не вдалося відновити газопостачання.

"Станом на 7 год. 17 червня газопостачання у м. Авдіївка відсутнє, ремонтні роботи підземного газопроводу (діаметр 273 мм), який був пошкоджений 7 червня в результаті бойових дій не проводились, у зв'язку з небезпекою для працівників", - повідомили у ДСНС.

Як повідомляв Укрінформ, 10 червня в результаті бойових дій у Ясинуватському районі поблизу с. Василівка на непідконтрольній території сталося пошкодження двох високовольтних ліній електропередач та трансформаторної підстанції, що призвело до припинення електропостачання насосної станції першого підйому Південно-Донбаського водогону, яка забезпечує водою чотири фільтрувальні станції, а саме: Карлівську (с. Карлівка), Великоанадольську (м. Волноваха), Старокримську №1 та №2 (м. Маріуполь). Без централізованого водопостачання залишилося 72 населених пункти (388 тис. осіб) у 5 районах області (Покровський, Селидовський, Волноваський, Добропільський, Мар’їнський) та смт Олександрівка.

16 червня здійснювався підвіз води населенню у Добропільському, Волноваському районах та смт Олександрівка із залученням 17 од. тех. та 27 чол., у тому числі від ДСНС 5 од. тех. та 15 чол., підвезено близько 161 т води (38,4 т питної та 122,6 т технічної), всього з початку робіт підвезено близько 2 тис. 451 т води (606 т питної та 1 тис. 845 т технічної). Протягом доби відновлено водопостачання у Волноваському та Добропільському районах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-