Бойовики обстріляли житлові квартали Мар'їнки і Красногорівки

Бойовики обстріляли житлові квартали Мар'їнки і Красногорівки

Укрінформ
Під вогонь бойовиків ОРДО потрапили житлові квартали Мар'їнки, є постраждалі. Водночас обстрілу з важкої артилерії зазнала Красногорівка.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

"Близько опівночі, під час обстрілу позицій сил АТО в районі Мар'їнки під вогонь противника потрапили житлові квартали населеного пункту. Внаслідок обстрілу в житловому будинку по вулиці Жовтневій поранено чоловіка та жінку, яких було доставлено до Курахівської лікарні. Ними, наразі, опікуються медичні спеціалісти", - йдеться в повідомленні.

Близько першої години ночі, населений пункт Красногорівка було обстріляно ворожою артилерією калібру 122 мм (4 снаряди), зазначають у штабі. А орієнтовно о 01.30-01.40 очевидці повідомили про ще один ворожий обстріл, що ймовірно, прийшовся поруч із житловими кварталами населеного пункту. Нараховано з десяток вибухів.

"Такі дії керівництва ОРДО свідчать про зацікавленість у подальшому загостренні конфлікту, демонструють небажання дотримуватися режиму припинення вогню та свідоме невиконання Мінських домовленостей", - наголошує українська сторона Спільного центру з контролю та координації.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-