АТО: бойовики на Луганському напрямку гатять з важкої артилерії, загинув боєць

АТО: бойовики на Луганському напрямку гатять з важкої артилерії, загинув боєць

Укрінформ
На Луганському напрямку у середу зранку суттєво зросла кількість обстрілів сил АТО, внаслідок бойових дій загинув український військовослужбовець, ще семеро були поранені.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

"Починаючи з шостої години ранку російсько-окупаційні війська, порушуючи Мінські домовленості, здійснюють обстріли сил АТО включаючи важку артилерію калібру 152 мм, міномети калібрів 120 та 82мм... В результаті бойових дій семеро українських захисників поранено, один загинув", - зазначили у штабі.

Як наголошується, попри суттєву активність бойовиків з напрямку селища Фрунзе захисники Кримського на провокації не піддаються, вогонь у відповідь не відкривають, продовжують утримувати позиції вздовж лінії розмежування та готові до швидких змін обстановки.

"Інтенсивність вогню по українських позиціях підсилюється автоматичними гранатометами АГС-17 й станковими гранатометами СПГ-9 (більше 120 гранат), протитанковими керованими ракетними комплексами, великокаліберними кулеметами та стрілецькою зброєю. Ворог активно застосовує для коригування вогню артилерії безпілотні літальні апарати, один з яких сьогодні українські військові збили", - заявляють у штабі.

За інформацією штабу, окупанти активно накопичують резерви та проводять інші заходи, які можна розцінити як підготовку до наступу терористичних сил. Окрім того, зросла активність диверсійно-розвідувальних груп бойовиків.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-