Окупанти стріляють на всіх напрямках. Штаб АТО назвав

Окупанти стріляють на всіх напрямках. Штаб АТО назвав "гарячі точки"

Карта
Укрінформ
За минулу добу бойовики розгорнули активні бойові дії у трьох районах на Луганщині - Станично-Луганському, Новоайдарському та Попаснянському.

Про це поінформував на брифінгу у вівторок речник Міністерства оборони з питань АТО Андрій Лисенко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Луганський напрямок. Минулої доби бойові дії розгорнулися в Станично-Луганському, Новоайдарському та Попаснянському районах. Вночі бойовики здійснили короткі збройні провокації в Малиновому і Кримському. Зранку та ввечері окупанти здійснили ряд обстрілів з легкого озброєння в Попаснянському районі та по околицях Станиці Луганської. Між 14 та 20 годинами поблизу Кримського бойовики провели декілька збройних провокацій з гранатометів та озброєння на БМП, а також одного разу відкривали вогонь з мінометів. Крім того, ворог провів короткий артилерійський обстріл Троїцького. Всього за минулу добу на Луганському напрямку відбулося 18 обстрілів з боку ворога", - сказав Лисенко.

Він також розповів, що на Маріупольському напрямку бойові дії тривають у Мар’їнському та Волноваському районах, а також на ділянці фронту Павлопіль – Широкине. "Вночі бойовики відкрили вогонь з артилерії калібру 122 та 152 мм по Красногорівці. Пізно ввечері окупанти провели мінометно–артилерійський обстріл Новотроїцького, випустивши 25 снарядів по позиціях українських військ. По одній збройній провокації з мінометів відбулося в Павлополі та Широкиному. Всього за минулу добу на Маріупольському напрямку відбулося 18 обстрілів, зокрема 4 – з використанням важкого озброєння", - зазначив речник штабу АТО

За його інформацією, на Донецькому напрямку бойовики вчора вели найактивніший вогонь на ділянці фронту Кам’янка – Авдіївка – позиція "Шахта Бутовка". Там російсько-окупаційні війська здійснили 3 мінометні обстріли. Під час одного з них окупантами було випущено майже 40 снарядів по позиціях ЗСУ. Також короткі мінометні обстріли відбулися в Луганському, Зайцевому, Верхньоторецькому та селищі Піски", - наголосив Лисенко.

За його словами, загалом минулої доби на Донецькому напрямку відбулося 14 обстрілів з боку ворога, зокрема 8 – з використанням важкого озброєння.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-