В Азовському морі браконьєри виловили риби на 260 тисяч гривень

В Азовському морі браконьєри виловили риби на 260 тисяч гривень

Фото, відео
Укрінформ
Прикордонники Бердянського загону спільно з Азовським рибоохоронним патрулем виявили браконьєрів з виловом цінних порід риби на суму 260 тис. грн.

Про це повідомляє Держприкордонслужба.

"Так, двоє громадян на маломірному плавзасобі в районі населеного пункту Строганівка, що на узбережжі Азовського моря, здійснили незаконний вилов водних живих ресурсів. На місце події прикордонники викликали представників Національної поліції.

Під час огляду правоохоронці виявили 29 сіток загальною довжиною майже 1,5 кілометри, а також 4 рибини осетрових порід та 80 штук камбали, а саме – Азовського калкану", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що водні живі ресурси вилучені встановленим порядком, а сума збитків державі у цьому випадку склала 260 тисяч гривень.

На громадян співробітники Держприкордонслужби склали адмінпротоколи за статтею 202 КУпАП (За порушення прикордонного режиму) та направили повідомлення до Національної поліції  про виявлення ознак вчинення кримінального правопорушення за статтею 249 ККУ (Незаконне зайняття рибним, звіриним або іншим водним добувним промислом).

Фото: ДПСУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-