У Жовтих Водах лисеня

У Жовтих Водах лисеня "допомагало" грабувати будинки

Укрінформ
У Жовтих Водах на Дніпропетровщині поліція разом з громадськістю затримали чоловіка, що має причетність до вчинення крадіжки з одного із будинків.

Про це повідомило місцеве видання «Имеется мнение».

«Як з’ясувалося, чоловік уже неодноразово проникав до чужих домоволодінь, звідки викрадав гроші та інше цінне майно. Цікавим виявилося те, як чоловік готувався для реалізації задуманих ним злочинів. При затриманні було встановлено, що чоловік має при собі маленьке лисенятко, за допомогою якого злочинець відволікав собак, що охороняли домоволодіння. Лисеня перебувало в поганому стані, явно було давно не годованим і, можливо, хворим», - пише видання.

Зазначається, що правоохоронці вже звернулися до ветеринарів для надання допомоги тварині і документування факту жорстокого поводження з нею. Слідчим відділом Жовтоводського відділу поліції спільно з працівниками сектору кримінальної поліції проводяться першочергові слідчі дії з метою фіксування всіх фактів злочинної діяльності чоловіка, які в подальшому будуть використовуватись як докази під час судового розгляду.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-