Під Києвом знову перехопили львівські сміттєвози

Під Києвом знову перехопили львівські сміттєвози

Фото, відео
Укрінформ
На Київщині поблизу села Бузова Києво-Святошинського району, дві вантажівки з побутовими відходами зупинили небайдужі і викликали поліцію.  

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Київської області.

«На спецлінію 102 поліції Київщини надійшло повідомлення від одного з депутатів сільради про те, що поблизу села Бузова вантажні автівки викидають сміття. На місці події зібралися обурені місцеві жителі, які погрожують водіям фізичною розправою», - йдеться у повідомленні.

За вказаною адресою прибула слідчо-оперативна група Києво-Святошинського відділу поліції. На місці події поліцейські задокументували факт незаконного вивантажені побутових відходів. Два вантажних автомобілі, які привезли сміття зі Львова, поміщені на штрафмайданчик.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.239 (забруднення або псування земель) Кримінального кодексу України. Наразі працівники поліції проводять ряд необхідних заходів, спрямованих на встановлення осіб, які замовили незаконне транспортування  сміття.

Як повідомлялося, тільки в травні місяці на Київщині було задокументовано чотири випадки незаконного вивантаження побутових відходів зі Львова.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-