АТО: бойовики вдарили з

АТО: бойовики вдарили з "Градів" по Авдіївці

Укрінформ
Ситуація у районі проведення АТО залишається напруженою.

Про це повідомляє прес-центр АТО.

"Підрозділи російсько-терористичних бандформувань не припиняють застосовувати зброю проти воїнів ЗС України. З початку доби незаконні збройні формування 26 разів відкривали вогонь по опорних пунктах українських захисників, зокрема і з важкого артилерійського озброєння", - йдеться в повідомленні.

Приморський напрямок. На цій ділянці фронту, з напрямку тимчасово окупованого Докучаєвська, бойовики незаконних збройних формувань здійснили вогневий наліт, застосовуючи потужні артилерійські системи калібру 152 мм. Також вони двічі обстріляли наші опорні пункти в районі Новотроїцького з 120-мм мінометів. Зранку, з таких же мінометів, бандити вели вогонь біля Красногорівки. Окрім того, поблизу Красногорівки, Широкиного, Водяного та Богданівки впродовж дня противник відкривав вогонь зі стрілецької зброї та гранатометів.

Донецький напрямок. Найскладнішою ситуація залишається у передмісті Авдіївки. Там бойовики обстрілювали оборонні укріплення ЗС України з мінометів різних калібрів, зенітної установки, гранатометів та стрілецької зброї. А близько 14.00 години дня бандити два рази вдарили по наших позиціях з РСЗВ "Град". На цьому ж напрямку під ворожий вогонь з мінометів та піхотного озброєння потрапили опорні пункти підрозділів сил АТО в районі Луганського, Зайцевого та Пісків.

Луганський напрямок. З початку доби на цій частині фронту встановилось відносне затишшя. Однак по обіді бандити здійснили обстріл українських позицій поблизу н.п. Нижньотепле зі стрілецької зброї.

"Внаслідок бойових дій з початку доби четверо воїнів сил АТО зазнали поранень", - додали в штабі АТО.

Фото: Max Avdeev for BuzzFeed News

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-