Поліція Донеччини шукає 37 зниклих дітей - Аброськін

Поліція Донеччини шукає 37 зниклих дітей - Аброськін

Укрінформ
Поліція Донеччини проводить розшукові заходи щодо встановлення місцезнаходження 37 безвісно зниклих неповнолітніх громадян, вісім з яких на теперішній час лишаються неповнолітніми.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомив начальник ГУ Національної поліції в Донецькій області В'ячеслав Аброськін. 

"Станом на 24.05.2017 поліцією Донеччини проводяться розшукові заходи щодо встановлення місцезнаходження 37 безвісно зниклих неповнолітніх громадян (яким на момент зникнення не виповнилося 18 років), з них 8 - ті, які на теперішній час лишаються неповнолітніми", - зазначив Аброськін.

За інформацією очільника поліції області, за період проведення АТО на території Донеччини з 2014 року по теперішній час зареєстровано 1331 повідомлення щодо безвісно зниклих дітей. Так у 2014 році зареєстровано 476 повідомлень; у 2015- 288; 2016- 400; 2017- 167.

"На жаль, і на Донеччині трапляються випадки зникнення дітей. І через непорозуміння з близькими, й конфлікти з олнолітками, звісно, ще й випадки скоєння злочинів проти дітей. Час після зникнення дитини - найстрашніший для їх близьких. В зоні АТО ми приділяємо найбільшу увагу розшуку дітей, адже коли дитина опиняється на вулиці сам на сам, є великий ризик, що вона стане жертвою злочину", - написав Аброськін.

Як повідомлялося, сьогодні в світі відзначають День зниклих безвісти дітей. Саме цього дня 1979 року в США зі школи додому не повернувся шестирічний хлопчик.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-