Бойовики стріляють під Авдіївкою з мінометів, артилерії та гранатометів

Бойовики стріляють під Авдіївкою з мінометів, артилерії та гранатометів

Укрінформ
Російсько-терористичні бандформування з початку доби здійснили 16 обстрілів, у тому числі з застосуванням важкого артозброєння. Поранено п'ятьох українських бійців.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО. 

"З початку доби, станом на цей час, бойовики 16 разів відкривали вогонь по позиціях Збройних сил України... З початку доби 5 українських воїнів зазнали поранень", - зазначається у повідомленні.

За інформацією прес-центру, на Приморському напрямку проросійські бандформування обстрілювали позиції ЗСУ в районі Широкиного та Лебединського з великокаліберних кулеметів та менш потужної стрілецької зброї. По одному з опорних пунктів біля Водяного вели вогонь з гранатометів різних систем.

На Донецькому напрямку бойовики найактивніше використовували зброю проти українських військових у передмісті Авдіївки. "Зранку бойовики обстріляли наші оборонні укріплення на цій ділянці лінії зіткнення зі 120-мм мінометів. А вже опівдні вдарили з артилерійських систем калібру 122 мм. Окрім того, противник час від часу вів вогонь по українських воїнах, котрі обороняють це місто, зі стрілецької зброї та гранатометів", - зазначають у штабі АТО. 

На Світлодарській дузі бойовики знову обстрілювали укріплення ЗСУ біля Новолуганського з озброєння БМП, західніше, біля Зайцевого, били з 82-мм мінометів, а неподалік Верхньоторецького здійснили обстріл позиції сил АТО з великокаліберних кулеметів, йдеться у вечірньому зведенні.

Що стосується Луганського напрямку, то на цій ділянці лінії розмежування бойовики з артилерійських систем калібру 152 мм та 120-мм мінометів вели вогонь по опорних пунктах ЗСУ в районі Троїцького та Новозванівки. Біля Станиці Луганської російсько-терористичні війська відкривали вогонь у бік позицій українських військових з великокаліберних кулеметів, зазначають у прес-центрі.

"Ситуація вздовж усієї лінії розмежування перебуває під повним контролем підрозділів сил АТО. У разі потреби українські захисники готові дати противнику гідну відсіч на будь-якій ділянці лінії розмежування", - запевнили у штабі АТО.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-