У селище під Харковом, де стався конфлікт з жертвами, ввели спецназ - поліція

У селище під Харковом, де стався конфлікт з жертвами, ввели спецназ - поліція

Укрінформ
У селище Вільшани під Харковом, де напередодні в результаті конфлікту загинула людина і поранено ще четверо, введений спецназ.

Про це кореспондентові Укрінформу розповіла заступник начальника відділу комунікацій поліцейського главку у Харківській області підполковник Оксана Калмикова.

"Спецназ введений за наказом начальника главку генерала Анатолія Дмитрієва для запобігання розвитку конфлікту між жителями. Селище патрулюють бійці батальйону особливого призначення. На під'їздах до селища виставлено кордони з числа груп швидкого реагування патрульної поліції - всього понад півсотні правоохоронців", - зазначила Калмикова.

За її словами, під пильним наглядом знаходяться адміністративні будівлі, дитячі й медичні установи. Ситуація знаходиться під повним контролем".

Як повідомляв раніше Укрінформ, 16 травня у сел.Вільшани Дергачівського району стався конфлікт між місцевими жителями, частина з яких - представники ромської національності. В результаті застосування травматичної зброї улікарню доставлено п'ятеро поранених, усі вони - роми. Один із них - 50-річний чоловік - помер. У колотнечі брало участь понад 20 осіб.

Досудове розслідування проводиться за ч.4 ст. 296 (хуліганство) і ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України з санкцією від 10-15 років в'язниці до довічного терміну.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-