У Кам’янському поліцейські затримали причетних до стрілянини по таксисту

У Кам’янському поліцейські затримали причетних до стрілянини по таксисту

Укрінформ
У Кам’янському поліцейські затримали зловмисників, причетних до стрілянини по таксисту.

Про це повідомили у відділі комунікації ГУ НП у Дніпропетровській області.

«Подія сталася 14 травня о 13.30. На місці події поліцейські встановили, що 29-річний водій таксі від кафе забрав трьох пасажирів. Під час поїздки один з пасажирів вступив у словесний конфлікт з водієм таксі, а коли вони приїхали у двір на вул. Медичній, один з чоловіків вийшов з автомобіля, підійшов до водія, відчинив водійські двері та почав наносити йому удари телескопічною палкою по голові. Водій вибіг з автомобіля та почав тікати вниз по вулиці. Чоловік, який наносив удари побіг слідом, дорогою витягнув пістолет та здійснив один постріл у сторону водія, однак не влучив. Після цього зловмисник почав телескопічною палкою бити по автомобілю. На розі вулиць таксист побачив свого колегу, до якого звернувся за допомогою. За 2-3 хвилини до них на допомогу приїхали таксисти, які намагалися затримати дебоширів. Одному з них вдалося втекти, а інший дістав пістолет та зробив 3-4 постріли, попавши у ногу 50-річному чоловіку – також водію таксі. Потерпілого негайно госпіталізували до лікарні», - йдеться в повідомленні.

У поліції зазначили, що таксисти на місці події затримали двох учасників конфлікту – 39- та 40-річних чоловіків, яких утримували до приїзду поліцейських. В ході огляду місця події було вилучено зброю, телескопічну палицю, 3 гільзи, сліди крові з асфальту.

Відомості за даним фактом були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань з попередньою правовою кваліфікацією за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України (хуліганство). 39-річний зловмисник затриманий в порядку ст. 208 КПК України. Наразі вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-