Рятувальники розібрали завали коломийського коледжу

Рятувальники розібрали завали коломийського коледжу

Укрінформ
У місті Коломия на ранок 16 травня роботи по розчищенню обрушення фасадної стіни коледжу  завершено, вивезено 352 м3 окремих елементів будівельних конструкцій.

Про це повідомляє ДСНС.

«О 6 год. 30 хв. 16 травня роботи завершено, розчищено та вивезено 352 м3 окремих елементів будівельних конструкцій. До проведення аварійно-рятувальних робіт залучалися підрозділи ДСНС та бригади комунальних служб міста (248 чол. та 28 од. техніки)», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, у м. Коломия о 14 год. 15 травня по вул. Б. Хмельницького, 2а, в чотирьох поверховій будівлі навчального корпусу Коломийського економіко-правового коледжу Київського національного торгівельно-економічного університету сталося руйнування частини фасадної стіни (площею 80 м2), та обрушення міжповерхового перекриття приміщень (площею близько 140 м2) з 4 по 1 поверхи. Жертв та постраждалих немає. На час початку руйнування в приміщенні їдальні на 1-му поверсі перебувало близько 20 чоловік, які адміністрацією закладу завчасно були виведені з будівлі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-