Суд арештував на два місяці організатора

Суд арештував на два місяці організатора "тітушок" у Дніпрі

Укрінформ
Особі, яка координувала діяльність «тітушок» 9 травня у Дніпрі, суд визначив запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 2 місяці.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

«Такий собі Натік Мустафаєв - мешканець Новомосковська, ранiше судимий, керував "тітушками" у Дніпрі 9 травня. Тепер проведе 2 місяці під вартою за рішенням суду. Буде час подумати», - написав Аваков.

Як відомо, 9 травня 2017 року в місті Дніпро сталася масова бійка, під час якої травмовано 14 осіб. За підозрою у причетності до сутичок затримано 15 осіб.

За даними ЗМІ, штовханину з АТОвцями розпочали молодики спортивної статури, які перед цим охороняли агітаційні намети "Опозиційного блоку" та мали помаранчеві позначки на грудях, а поліція через це відтіснила ветеранів. 

Керівник Головного управління поліції Дніпропетровської області призначив службове розслідування дій поліції під час масових заходів до Дня перемоги над нацизмом.

Пізніше міністр внутрішніх справ Арсен Аваков звільнив ряд поліцейських у Дніпрі, зокрема начальника обласного та місцевого управлінь Нацполіції.

10 травня начальником Головного управління Дніпропетровської області було призначено начальника Дніпровського інституту внутрішніх справ Віталія Глуховерю.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-