Прохід на Куликове поле в Одесі відкрили - пускають через рамки металодетектора

Прохід на Куликове поле в Одесі відкрили - пускають через рамки металодетектора

Відео
Укрінформ
Площу Куликове поле в Одесі зранку відкрили для тих, хто бажає вшанувати пам'ять загиблих під час масових заворушень 2014 року. Перед цим площу перевірили відповідні служби на наявність вибухівки чи вибухових пристроїв.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, людей представники поліції і Нацгвардії безперешкодно пропускають на Куликове поле через рамки металодетекторів, встановлених відповідно до плану заходів забезпечення громадського порядку. Проїзд приватного транспорту в цьому мікрорайоні поліція обмежила.

Поліцейський наряд затримав одну з одеситок, що спробувала пройти до Будинку профспілок з георгіївською стрічкою. Її супроводили до Приморського відділу поліції.

"Більше одеситів з сепаратистською символікою біля площі не помічено", - зазначив радник керівника обласного управління поліції Руслан Форостяк.

Зранку одеські двірники вивісили на будинках прапори Одеси з траурними стрічками, відповідно до розпорядження в.о. мера Олега Бриндака, виданого в 2014 році.

На в'їзді до Одеси з боку київської траси поліція організувала спільно з "автомайданівцями" блокпост для огляду автомобілів.

"Закликаємо громадян дотримуватися правопорядку, поводитися коректно і толерантно, не провокувати співробітників правоохоронних органів, а навпаки - максимально сприяти їм в забезпеченні громадської безпеки. Всі дії поліції продиктовані необхідністю збереження спокою для одеситів і для гостей міста", - зазначили у відділі комунікацій обласної поліції.

Сьогодні об 11 год. представники патріотичних сил Одеси вшанують пам'ять перших загиблих від рук озброєних сепаратистів на перехресті вулиць Дерибасівської і Преображенської.

Поминальні заходи відбудуться також на Грецькій площі та Приморському бульварі, де протягом 2013-2014 року регулярно проводили мітинги одеські євромайданівці.

Як пише "Думская", на вулицях міста двірники вивісили прапори Одеси з жалобними стрічками.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-